Дечја недеља 2018.

7. 10. 2018.

Овогодишњи мото "Моје је право да живим срећно и здраво"

Понедељак 1.10.2018. 

Придружујем се Дечјем савезу (прваци се уписују у књигу Дечјег савеза и својим потписом потврђују своје чланство) 

Школско такмичење у атлетици (такмичари ученици трећег и четвртог разреда, организовао наставник Саша Милаковић)

 

Уторак  2.10.2018. 

"Играм се и срећан сам" - такмичење ученика у шаљивим дисциплинама, ученици 1. и 2. разреда су се такмичили у дисциплини у којој је потребно што пре појести еурокрем без помоћи руку и у слагању куле од пластичних чаша.

3. и 4. разред се такмичио у брзом једењу јабуке која је висила окачена о канап и храњењу смокијем са повезом преко очију. Ово су била одељенска такмичења и свако одељење је добило диплому за неко од освојених места. 

 

Среда 3.10.2018. 

"Страшилијада" - учесници су сви ученици од првог до четвртог разреда. Костимирани у страшила ученици су у сали показали своје креације и жири у саставу од три ученице петог разреда, је одабрао најкреативније и најуспешније костиме. Дипломе су додељене за прва три места у сваком одељењу. 

 

Четвртак 4.10.2018. 

Дружење и вежбање уз осмех- ученици првог и трећег разреда вежбали су кроз забаву уз музичко ритмичку мелодију Хоки-Поки.

Јавни час физичког васпитања - ученике другог и четвртог разреда посетио је репрезентативац Србије у кајаку Марко Драгосављевић, бивши ђак ове школе, и са ученицима вежбао, на њихово велико задовољство. 

 

Петак 5.10.2018. 

Пријем првака у Дечји савез- свечаност пропраћена пригодним програмом ученика других, трећих и четвртих разреда. На крају свечаности ученици четвртих разреда поклонили су беџеве млађим другарима које су управо они за њих и направили. 

Multimedia WorkshopMoj web sajt