Године иза нас

Босиљка Стојанов - наставник историје и географије

Босиљка Стојанов

Завршила је Педагошку школу у Београду. Радила је у Силбашу, Челареву и Бачкој Паланци. Са ученицима освајала награде на општинским такмичењима.

Мирјана Данилов - професор географије

Мирјана ДаниловНа Природно-математичком факултету у Новом Саду дипломирала 1971. године и стекла звање дипломирани географ. Почела је да ради 1972. у Установи за културу информисања и образовања одраслих, Раднички универзитет. 1988. године пола радног времена ради у ОШ „Десанка Максимовић“ 1990. у средњој школи Радивој Увалић“ Од 1991. пуно радно време ради у ОШ „Десанка Максимовић“ Са ученицима је освајала бројне награде на општинским и окружним такмичењима.

Дамјановић Лидија - дипломирани биолог и професор биологије

Дамјановић ЛидијаДипломирала на Природно-математичком факултету Универзитета у Новом Саду на одсеку за биологију 1984. године. 17 година je радила као дипломирани биолог-микробиолог, 5 година рада у школи ( 2004-2009 ). Постигнути су значајни резултати на такмичењима општинског и окружног нивоа. Најбољи резултати су учешће на републичком такмичењу.

Танкосић Олга - наставник физике и хемије

Танкосић ОлгаДипломирала на Педагошкој школи у Београду дана 02.06.1987.год. групу физика-хемија. Почела да ради у ОШ „Клара Фејеш“ садашња ОШ „Десанка Максимовић“ 01.09.1987.год. Са ученицима постизала значајне резултате на општинским, окружним и републичким такмичења.

Славица Дукић, школски психолог

Славица ДукићНа филозофском факултету у Новом Саду, катедри за педагогију, одсек психологија дипломирала 1990, и стекла звање дипломирани психолог.

Као психолог почела је радити у Центру за социјални рад, затим у Дому здравља у Оџацима, потом у ОШ "Браћа Новаков" у Силбашу и Средњој економској школи "Др Радивој Увалић" у Бачкој Паланци. Од 1999. године ради у ОШ "Десанка Максимовић" у Бачкој Паланци.

Последњих година предаје грађанско васпитање у 5. разреду, Едуковала се у РЕБГ психотерапији (рационално-емотивно-бихевиорална психотерапија – примарни и напредни ниво).

Фотографије

Multimedia WorkshopMoj web sajt